Wij nemen graag de zorg rondom de schoonmaak bij u uit handen!

Of het nu gaat om een opleveringsschoonmaak, het reinigen van uw productielocatie of het zwaardere schoonmaakwerk, structureel of incidenteel, Flex cleaning verzorgt het voor u!

 

Bouw

Flex cleaning kan voor u de opleveringsschoonmaak na nieuwbouw, verbouw of renovatie van panden en woningen verzorgen. Afhankelijk van uw wensen, zorgt Flexcleaning ervoor dat alle ruimtes vrij van bouwstof, verfresten en cementsluiers worden opgeleverd!

 

Ook het zwaardere werk zoals het strippen van huizen zodat de aannemer met een schone lei kan beginnen.Wat zich dan op zich kan verhalen in een goedkopere factuur daar de aannemer zich niet meer moet bezig houden met onnodig stripwerk.

 

Flex cleaning kan eveneens in het onderhoud van uw tuin voorzien. Afbreken van oude serre's, verwijderen van oude tuinhuisjes (en indien gewenst het nieuwe in mekaar zetten), rooien van bomen en het wegfrezen van wortels alsook het verticuteren en maaien van gras. Alles kan op maat besproken en uitgevoerd worden.

 

 

Productie en industrie

Productieomgevingen en industrie vragen een heel eigen aanpak wat betreft schoonmaak. Veiligheid staat hierin natuurlijk voorop en wordt duidelijk gecommuniceerd en nageleefd!  

 

Flex cleaning kan voor u de reiniging van dokken, ventilatieschachten, containers, silo's, tanks, schepen, werkplaatsen, koelcellen, spuitcabines en zelfs machines voor uw verzorgen. Wij hebben medewerkers die met de heftruck kunnen rijden, met de hogedrukreiniger werken of voor ander specialistisch onderhoud kunnen worden ingezet.

 

Flex cleaning verzorgt ook het zwaardere opruim- en schoonmaakwerk op en rondom dokken, scheepswerven, (nieuw)bouwwerven, buitenterreinen of productielocaties en verhuis van machines in combinatie met de reiniging. Ja ook zwaar werk schrikt ons niet af en wij blijven gemotiveerd om een tevreden klant achter te laten. We werken hierin veelal op uurbasis waarbij onze medewerkers onder supervisie van u als klant te werk gesteld worden. Leg gerust vrijblijvend uw wensen bij ons neer!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij zorgen voor de rest.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.