Wij nemen graag de zorg rondom de schoonmaak bij u uit handen!

Vloeronderhoud

Flex cleaning is gespecialiseerd in het reinigen, onderhouden en beschermen van uw vloeren. Onze expertise ligt bij het vloerenonderhoud van: kunststof vloeren, linoleum vloeren, tegelvloeren en tapijtreiniging. Flexcleaning heeft een team vloerspecialisten en kunnen u altijd vrijblijvend adviseren omtrent uw vloerenonderhoud.

Heeft u een houten vloer en moet deze opgeschuurd en weer behandeld worden? Geen probleem, wij stropen de mouwen op en laten weer een nieuw uitziende vloer achter.

 

Glas- en gevelreiniging

Op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging zijn er vele mogelijkheden. Naast glasbewassing kan Flexcleaning ook voor u dakgootreiniging, reiniging van schilderwerk en trespa, reiniging van reclameborden en reiniging van aluminium kuststof kozijnen en rolluiken verzorgen. Ook het reinigen van benzinestations met eventueel het opvullen van de gebruiksmaterialen voor de klant behoort tot de mogelijkheden. De juiste frequentie van dit onderhoud geeft een professionele uitstraling!

 

Uw wagenpark

Ook uw wagenpark komen wij op locatie voor u reinigen. Aan de binnenkant en/of de buitenkant zoals op voorhand besproken. Dit alles wanneer alle voertuigen stil staan uiteraard. Als jullie stoppen met werken beginnen wij! Zodat jullie de volgende dag met een blinkend voertuig kunnen starten.

 

Reinigen met stoom

Flex cleaning kan tapijten, zetels, gordijnen en zelfs bioscoopstoelen reinigen met stoom en zachte producten zodat deze er terug als nieuw gaan uitzien.

 

Uithuisruiming of verhuizen

Eveneens uithuisruiming na overlijden of verhuizing behoort tot ons vakgebied. Dit kan met een grote schoonmaak van de ruimte die achtergelaten wordt.

Is het uw wens dat de meubelen gereinigd worden voor verkoop?

Een likje verf op de muren of plafonds?

Moet de woning volledig gestript worden zodat de aannemer met een blank canvas kan starten?

Geen enkel probleem! Alles wordt met veel motivatie gedaan en aan een prijs waar de concurrentie niet aan kan tippen.

 

Reiniging na brand

Ongeveer het ergste wat een mens kan tegenkomen en daar zijn wij ons degelijk van bewust. Wij kunnen deze zorg van begin tot eind uit handen nemen en zo veel mogelijk redden wat er te redden valt.

 

 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij zorgen voor de rest.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.